Over ons

Over ons bedrijf

RL Glas- & Gevelonderhoud is een familiebedrijf waar al 25 jaar kwaliteit en service centraal staat.

Met oprichter Aad van der Rassel, begon in 1988 de eerste vorm van de traditionele glazenwasserij.

In 1998 kwamen zonen Remco en Ricardo bij hun vader in de onderneming. Op de werkvloer en onder begeleiding van de oudere garde leerde zij het traditionele vak van glazenwasser. En nog regelmatig zijn de broers op een ladder of in een bakkie te vinden, want contact met de medewerkers en klanten in het veld vinden zij belangrijk.

Nu, 15 jaar later, is er veel veranderd in de branche. Zo is er (terecht) veel aandacht vanuit de overheid voor veiligheid en onderwijs. Dit om de kennis en professionaliteit op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu te vergroten. RL Glas- & Gevelonderhoud besteedt veel aandacht aan de opleiding van de medewerkers. Dit onderwerp heeft volop de aandacht binnen de organisatie.

RL Glas- & Gevelonderhoud heeft een eigen visie waarin zij probeert een ieder te laten inzien dat zij kwaliteit kunnen leveren door efficient werken voor een eerlijke prijs zonder dat daarmee de veiligheid in het geding komt. Om deze visie te bereiken dienen zowel klanten, de overheid en collega bedrijven zich aan te sluiten bij de verantwoordelijkheid van een veilige markt met eerlijke prijzen.

Kortom….RL Glas- & Gevelonderhoud zet kwalitiet en veiligheid centraal.